ALLES OVER

Tuinonderhoud.

Net als ieder ander deel van het huis, vraagt ook uw tuin onderhoud. Toch is het onderhouden van uw tuin niet te vergelijken met met de rest van het huishouden. Een tuin vraagt vaak veel specialistische kennis. Denk daarbij aan snoeien, bijmesten en bodemonderhoud. Hoe bijzonderder uw tuin, des te meer kennis en kunde wordt er gevraagd van de persoon die het onderhoud verricht. De hoveniers in Rotterdam beschikken over deze kennis.

U kunt de kennis en specialiteiten van de diverse hoveniers in Rotterdam vergelijken om een hovenier te zoeken die bij u en uw tuin past.

DIENSTEN

Dit is wat we doen.

ADVIES

Waar op letten
bij goed tuinonderhoud

Wanneer u er voor kiest om uw tuin door een hovenier uit Rotterdam te laten onderhouden, wilt u er zeker van zijn dat u de juiste hovenier binnenhaalt. U kunt dit het beste doen door uw tuin te vergelijken met de kennis en specialismen van de verschillende hoveniers in Rotterdam. Als u eenmaal een hovenier in Rotterdam hebt gevonden, kunt u kiezen wat u wilt doen met het onderhoud van uw tuin. U kunt kiezen voor een eenmalig onderhoud of een regelmatig onderhoud. Bij regelmatig onderhoud sluit u een onderhoudscontract af met de hovenier van uw keuze.

Vergelijken is de sleutel tot het vinden van de beste hovenier in Rotterdam. Wat de beste hovenier voor u is, hangt af van wat u zelf als belangrijkste eisen stelt aan de hoveniersbedrijven in Rotterdam. Als u uw hovenier wilt kiezen op basis van de prijs, hoeft u alleen maar bij een aantal hoveniersbedrijven in Rotterdam een offerte voor onderhoud van uw tuin op te vragen en kunt u deze vergelijken. Wanneer u de hoogste kwaliteit van een hovenier verwacht, of een specialistische tuin hebt, is het vergelijken al een stuk ingewikkelder. U kunt portfolio’s van hoveniers uit Rotterdam naast elkaar leggen, rondvragen bij kennissen en het werk van hoveniers gaan bekijken om tot een gedegen vergelijking te komen.

Als u kiest voor een eenmalig onderhoud van uw tuin door een hoveniersbedrijf uit Rotterdam, dan vertelt u uw wensen aan de hovenier en zal hij die vervolgens uitvoeren. Het afsluiten van een onderhoudscontract is wat ingewikkelder. U zet samen met uw hovenier uw wensen op papier. Daarbij kunt u ervoor kiezen om bepaalde klussen zelf uit te voeren, of het totale onderhoud aan de hovenier over te laten. Vergelijk de kosten van de verschillende hoveniers door meerdere offertes aan te vragen. U kunt aangeven hoe vaak u wilt dat de hovenier langskomt en welke seizoensgebonden klussen hij uitvoert.

Sommige hoveniers komen standaard eens in de twee weken langs en andere zijn hier vrijer in. Vergelijk de mogelijkheden die een hoveniersbedrijf biedt met de wensen die u hebt voor het onderhoud van uw tuin.

REFERENTIES

Wat onze klanten zeggen.

Wat fijn dat wij op deze manier jullie geweldige hoveniersbedrijf kunnen beoordelen en bedanken. In 2014 is er werkelijk een toptuin gemaakt waar wij erg blij mee zijn. Ook de service was geweldig en is nog steeds geweldig met een prettige nazorg.

Andries en Francis

Wat een geweldig bedrijf en bijzonder aardige vakmensen. Alles volgens planning en binnen de begroting. Nu een prachtige tuin! Dankjewel John en Michael.

Sandra en Peter

Vorig jaar onze tuin laten aanleggen in park Zestienhoven door John Groeneweg. Na een fraai ontwerp en een duidelijke prijsopgave hebben wij nu een droomtuin waar wij erg blij mee zijn en alles binnen het budget!

Cor en Gonny