• Category : SERVICE

Tuinonderhoud Rotterdam e.o.

Als uw Hovenier Rotterdam e.o. zorgen wij er natuurlijk ook voor dat uw tuin goed onderhouden wordt. Het onderhouden van uw tuin heeft natuurlijk voordelen. De tuin blijft haar natuurlijke en harmonieuze uitstraling houden. Door Vormsnoei zorgt u voor een goed samenspel tussen de harde lijnen van bebouwing en bestrating in het stukje natuur dat wij tuin noemen.

Elk seizoen

Planten en andere elementen binnen een tuin zijn onderhoudsgevoelig. Daarbij is het belangrijk dat er o.a. gesnoeid wordt. Bovendien moeten sommige plantensoorten worden afgedekt of binnen gezet worden bij kou. Ook tegels en hout hebben op termijn onderhoud nodig. Zeker als u lang wilt kunnen genieten van uw tuin en deze er netjes uit wilt laten zien.

Het is van belang dat tijdig voorbereidingen worden getroffen op de verschillende seizoenen. Zo bent u er zeker van dat bestaande planten overleven en nieuwe de grond uit komen wanneer de tijd daar is. Er zijn bloemen- en plantsoorten die niet tegen kou kunnen. Daarnaast moet er gesnoeid orden om nieuwe tak- of vruchtgroei te bevorderen. Bent u op zoek naar professioneel tuinonderhoud in de de regio Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.