DE FEITEN

Alles over de beste
hovenier in Rotterdam.

Met een klein team van ervaren tuinarchitecten en alleen de beste hoveniers realiseren we prachtige tuinen. Sinds de oprichting in 1975, ontwepen we de meest exclusieve tuinen en leggen we deze aan in Rotterdam en omgeving, en daarbuiten.

Groeneweg Tuinaanleg is een bekende naam in de wereld van tuinarchitectuur en heeft reeds menig tuin aangelegd voor bekende Nederlanders. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven. Meer informatie over tuinarchitectuur vind u op onze website Tuinarchitect Rotterdam.

DIENSTEN

Dit is wat we doen.

TIJDLIJN

Prestaties en ontwikkelingen.

2016

University of Australia Innovation Quarter

Shortlist (3 Finalist among 400 entries)
2014

Park Design at Torrelodones

Special Prize of the Jury (2nd Prize)
2013

Taipei Museum of Art International Competition

Merit Award (among 590 entries)
REFERENTIES

Wat onze klanten zeggen.

Wat fijn dat wij op deze manier jullie geweldige hoveniersbedrijf kunnen beoordelen en bedanken. In 2014 is er werkelijk een toptuin gemaakt waar wij erg blij mee zijn. Ook de service was geweldig en is nog steeds geweldig met een prettige nazorg.

Andries en Francis

Wat een geweldig bedrijf en bijzonder aardige vakmensen. Alles volgens planning en binnen de begroting. Nu een prachtige tuin! Dankjewel Michael.

Sandra en Peter

Vorig jaar onze tuin laten aanleggen in park Zestienhoven door Michael Rietdijk. Na een fraai ontwerp en een duidelijke prijsopgave hebben wij nu een droomtuin waar wij erg blij mee zijn en alles binnen het budget!

Cor en Gonny