• Category : SERVICE

Realiseren van tuinen

Uw tuin is een belangrijk onderdeel van uw huis. U kunt de tuin beschouwen als het open gedeelte van uw woonkamer, of het verlengde daarvan. Natuurlijk houden wij als uw Hovenier Rotterdam e.o. rekening met uw wensen. Michael Rietdijk heeft in het verleden met Groeneweg Tuinaanleg meerdere soorten tuinen ontworpen en tevens aangelegd.

Bij de aanleg van een tuin is het belangrijk dat de fundatie goed is en dat de materialen goed zijn. Dit vormt de basis van een goede, duurzame tuin die decennia mee kan gaan. Onze voorkeur gaat uit naar premium materialen, in de praktijk blijkt dit vaak een betere investering dan goedkopere opties. Een tuin moet weer en wind kunnen doorstaan, het weer in Nederland is erg veranderlijk.

Tuin laten aanleggen Rotterdam

Op zoek naar het beste hoveniersbedrijf in Rotterdam? Dan kunt u bij Hovenier Rotterdam goed terecht. We opereren als Groeneweg Tuinaanleg als tuinarchitecten en hoveniers in voornamelijk Rotterdam en omgeving. Al meer dan 40 jaar ontwerpen we de mooiste tuinen, leggen we ze aan en onderhouden ze. Als u op zoek bent naar de beste hovenier in Rotterdam dan heeft u die bij deze wellicht gevonden. Wij heten u van harte welkom voor een oriënterend gesprek maar komen ook graag bij u langs om uw wensen te bespreken.