ALLES OVER

Tuininrichting.

Het inrichten van uw tuin is net zo belangrijk als de inrichting van uw huis. U heeft uw huis zo ingericht dat u zich er thuis voelt. Uw tuin moet u datzelfde gevoel geven. De hoveniers uit Rotterdam kunnen u helpen met het inrichten van uw tuin. Ze vergelijken diverse mogelijkheden en geven advies voor de inrichting van uw tuin, helemaal in uw smaak.

DIENSTEN

Dit is wat we doen.

ADVIES

Over het inrichten
van een tuin

Het inrichten van uw tuin ligt in het verlengde van het aanleggen van uw tuin. Onder de inrichting van uw tuin valt niet alleen het meubilair, maar ook waterpartijen en bloembedden. Het is het hele plaatje. De inrichting moet bij uw smaak passen, maar ook bij Rotterdam. Het is iets waar u samen met uw hovenier goed bij stil moet staan. Kijk rustig rond wat de mogelijkheden zijn en vergelijk deze met uw wensen. Overleg met uw hovenier en stel hem vragen als u twijfelt. Vergelijk verschillende opties en richt uw tuin op papier een paar keer verschillend in. Zo krijgt u een goed beeld van wat er wel en niet mogelijk is in uw tuin.

U kunt er voor kiezen om de inrichting van uw tuin bij uw hovenier in Rotterdam aan te schaffen, maar ook diverse bouwmarkten en tuin speciaalzaken in Rotterdam hebben een groot assortiment aan planten, meubels en verlichting voor uw tuin. Vergelijk de prijzen tussen de hovenier en de bouwmarkten om de voordeligste keuze te maken. Op het internet is ook veel tweedehands te verkrijgen voor de inrichting van uw tuin. Er bestaat een levende handel in planten, maar ook sierbestrating is tweedehands vaak net zo goed, maar een stuk goedkoper in vergelijking met nieuwe stenen. Neem dus ook zeker de tijd om aanbieders van tweedehands tuin inrichting in en om Rotterdam te vergelijken.

Een industriestad als Rotterdam is al belastend genoeg voor het milieu, laat uw tuin daarom een groen stukje Rotterdam worden. Houdt rekening met het milieu bij het inrichten van uw tuin. U kunt dit doen door planten te kopen die geschikt zijn voor zowel het Nederlandse klimaat als de bodem van uw tuin in Rotterdam. Daarnaast is er in Rotterdam een levende handel in tweedehands tuin inrichting zoals sierbestrating, meubels en planten.

In vergelijking met nieuwe producten betaalt u een stuk minder. Het gebruik van schroothout is ook zeer modern in Rotterdam en bovendien erg goed voor het milieu.

REFERENTIES

Wat onze klanten zeggen.

Wat fijn dat wij op deze manier jullie geweldige hoveniersbedrijf kunnen beoordelen en bedanken. In 2014 is er werkelijk een toptuin gemaakt waar wij erg blij mee zijn. Ook de service was geweldig en is nog steeds geweldig met een prettige nazorg.

Andries en Francis

Wat een geweldig bedrijf en bijzonder aardige vakmensen. Alles volgens planning en binnen de begroting. Nu een prachtige tuin! Dankjewel John en Michael.

Sandra en Peter

Vorig jaar onze tuin laten aanleggen in park Zestienhoven door John Groeneweg. Na een fraai ontwerp en een duidelijke prijsopgave hebben wij nu een droomtuin waar wij erg blij mee zijn en alles binnen het budget!

Cor en Gonny