ALLES OVER

Hulp bij kiezen
van de juiste hovenier.

Het kan lastig zijn om de goede hovenier voor uw tuin te kiezen. In Rotterdam zijn een kleine honderd hoveniersbedrijven actief, allemaal met hun eigen specialiteiten en kwaliteiten. Om u een weg door al deze hoveniers te banen, kunt u het beste zoveel mogelijk hoveniers met elkaar vergelijken. Om de hoveniers in Rotterdam met elkaar te vergelijken zijn moet u op een paar punten letten.

Het eerste wat u kunt doen is voor uzelf duidelijk hebben wat u wilt met uw tuin en dit vergelijken met de kwaliteiten van de hoveniersbedrijven. U kunt dit doen door bijvoorbeeld online portfolio’s te vergelijken. U kunt zo een eerste schifting maken.

DIENSTEN

Dit is wat we doen.

MEER OVER

Vergelijken van
verschillende hoveniers

Als u een vergelijking hebt gemaakt tussen uw wensen en de kwaliteiten van de hoveniers in Rotterdam, kunt u een stapje verder gaan. U kunt voor uzelf gaan bepalen wat u belangrijk vindt in een hovenier. Naast een mooie tuin voor u, kan het zijn dat u een hovenier wilt die ook aandacht heeft voor natuur en milieu. U kunt certificaten van hoveniers vergelijken. Een aantal hoveniers uit Rotterdam werken bijvoorbeeld met duurzaam hout en hebben hiervoor ook keurmerken. Vergelijk de verschillende keurmerken en certificaten van de hoveniers om te zien welke waarden de hoveniersbedrijven uitdragen.

Vervolgens kunt u bij de overgebleven hoveniersbedrijven offertes aanvragen. Bij veel hoveniersbedrijven kan dat online. Zij hebben formulieren op het internet staan waarop u kunt aangeven wat u ongeveer wilt. Op basis daarvan zullen de hoveniers een grove inschatting van de kosten gaan maken.

Een mooie tuin is niet alleen een kwestie van een dure hovenier inhuren. Het gaat vooral om het vinden van een goede hovenier en die hoeft niet perse duur te zijn. Een goede hovenier is een hovenier die bij uw tuin past. In Rotterdam zullen een aantal hoveniers zijn die qua ideeën met u op één lijn zitten, terwijl andere hoveniers heel andere ideeën over uw tuin hebben.

Praat tijdens het vergelijken ook met diverse hoveniers in Rotterdam om erachter te komen of u uw ideeën over uw tuin op de hovenier over kunt brengen. Zo kunt u de perfecte hovenier voor uw tuin vinden.

REFERENTIES

Wat onze klanten zeggen.

Wat fijn dat wij op deze manier jullie geweldige hoveniersbedrijf kunnen beoordelen en bedanken. In 2014 is er werkelijk een toptuin gemaakt waar wij erg blij mee zijn. Ook de service was geweldig en is nog steeds geweldig met een prettige nazorg.

Andries en Francis

Wat een geweldig bedrijf en bijzonder aardige vakmensen. Alles volgens planning en binnen de begroting. Nu een prachtige tuin! Dankjewel John en Michael.

Sandra en Peter

Vorig jaar onze tuin laten aanleggen in park Zestienhoven door John Groeneweg. Na een fraai ontwerp en een duidelijke prijsopgave hebben wij nu een droomtuin waar wij erg blij mee zijn en alles binnen het budget!

Cor en Gonny