ALLES OVER

Hovenierswerk.

Er moet iets aan uw tuin gebeuren en u heeft besloten om voor dit hovenierswerk een hovenier te laten komen. Het eerste wat u moet weten is wat het iets precies is dat er in uw tuin moet gebeuren. Wilt u een vijver aan laten leggen, moet er gesnoeid worden of wilt u de tuin volledig laten renoveren. Als u weet welk hovenierswerk er in uw tuin moet gebeuren kunt u gaan zoeken en vergelijken om de juiste hovenier voor uw hovenierswerk te vinden.

Er zijn in Rotterdam veel hoveniers. De meeste hoveniers in Rotterdam hebben zich gespecialiseerd in één onderdeel van het hovenierswerk. Op deze manier willen ze zich onderscheiden van de andere hoveniers in Rotterdam. Het is aan u om te vergelijken welke hovenier het juiste hovenierswerk voor uw tuin het beste beheerst.

DIENSTEN

Dit is wat we doen.

ADVIES

Criteria goed
hovenierswerk

Niet al het hovenierswerk doet een hovenier zelf. Sommige hoveniersbedrijven in Rotterdam laten enkele onderdelen van het vak over aan een onderaannemer. Het kan gaan om bijvoorbeeld het leggen van sierbestrating. Een standaard tuinpad leggen de meeste hoveniers in Rotterdam zelf zonder problemen aan, maar als u een pad of terras wilt met veel motieven en patronen laten zij dit soms over aan een gespecialiseerd stratenmakersbedrijf.

Het kan voor u voordelig zijn om te vergelijken of u een hovenier aanneemt of direct naar een onderaannemer gaat.

Wanneer u hovenierswerk heeft, hoeft u zich bij het vergelijken slechts te richten op hoveniersbedrijven uit de directe omgeving van Rotterdam. Datzelfde geldt voor werk voor bijvoorbeeld een stratenmakersbedrijf. Wanneer u offertes aanvraagt van bedrijven uit de wijdere omgeving van Rotterdam zult u bij het vergelijken merken dat u meer moet betalen. Deze kosten komen voort uit voorrijkosten. Het kost bedrijven geld om naar Rotterdam toe te komen en dat berekenen ze aan u door.

REFERENTIES

Wat onze klanten zeggen.

Wat fijn dat wij op deze manier jullie geweldige hoveniersbedrijf kunnen beoordelen en bedanken. In 2014 is er werkelijk een toptuin gemaakt waar wij erg blij mee zijn. Ook de service was geweldig en is nog steeds geweldig met een prettige nazorg.

Andries en Francis

Wat een geweldig bedrijf en bijzonder aardige vakmensen. Alles volgens planning en binnen de begroting. Nu een prachtige tuin! Dankjewel John en Michael.

Sandra en Peter

Vorig jaar onze tuin laten aanleggen in park Zestienhoven door John Groeneweg. Na een fraai ontwerp en een duidelijke prijsopgave hebben wij nu een droomtuin waar wij erg blij mee zijn en alles binnen het budget!

Cor en Gonny