ALLES OVER

Groeneweg Tuinen
uw exclusieve tuinarchitect uit Rotterdam e.o.

OVER JOHN

Een introductie.

In ruim 35 jaar tijd heeft John Groeneweg een buitengewoon goede naam opgebouwd als Hovenier Rotterdam e.o. en exclusieve tuinarchitect. Met een kleine club enthousiaste medewerkers o.l.v. Michael Rietdijk is Groeneweg-Rietdijk tuinaanleg niet meer weg te denken als Hovenier Rotterdam e.o.

De stijl van John Groeneweg wordt gekenmerkt door zijn groene tuinen. Tevens het handelen en zakendoen van John Groeneweg is kenmerkend voor hem als zijnde de Hovenier Rotterdam e.o.

Na het maken van een afspraak zal John Groeneweg u persoonlijk huis bezoeken, om de tuin in zijn huidige omgeving te bekijken en bestaande wensen met u te bespreken. Daarna zal er middels een vervolgafspraak het ontwerp worden besproken, begeleid door voorbeelden middels foto’s van gerealiseerde tuinen die op de nieuwe situatie lijken. Op deze manier zal duidelijk voor u worden hoe uw nieuwe tuin eruit zal komen te zien doordat de bestrating, beplanting, vormgeving en kleuren op deze manier zichtbaar worden. Tevens zal in dit gesprek de kostenberaming met u worden doorgenomen en toegelicht. Als Hovenier Rotterdam e.o. heeft John Groeneweg in de afgelopen 35 jaar een goede naam opgebouwd en behoort hij inmiddels de meest exclusieve Hovenier Rotterdam e.o.

DIENSTEN

Waar we in excelleren.